ÖĞRENCİDEN VEFALI ZİYARETİ

ÖĞRENCİDEN VEFALI ZİYARETİ

Siyasal Bilimler Fakültesini bitiren Muhammet MUHAMMETOĞLU Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarete geldi.

Ağızka Türklerinden olan ailesinin yaşadığı zorlukları dinleyerek büyüyen ve Vatan Bayrak sevgisini en küçük hücresine kadar hissederek lise çağlarından beri derneğimize gelerek Şehit ve Gazi aileleri ile yakından ilgilenen, okuduğu erkek lisesindeki arkadaşlarını organize ederek okulda Şehitlik köşesi yapılmasına vesile olan ve mezun olduktan sonra aynı projenin devamını sağlamıştır. İstanbul’ da Üniversitede okurken oradaki arkadaşlarına da Şehit ve Gazilerle yakından ilgilenmelerini sağlayan, Bursa daki derneğimizi her fırsatta ziyaret eden Vefalı yavrumuz Muhammet MUHAMMETOĞLU derneğimizi ziyaret ederek Siyasal Bilimler Fakültesini bitirdiğini, bundan sonrada Gazi ve Şehit ailelerinin yanında olacağını bildirdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Bursa Şube Başkanı Metin Şenol Siyasal Bilimler Fakültesini bitiren Muhammet MUHAMMETOĞLU’ na bundan sonraki hayatında başarılar dileyerek dernek kapısının ona her zaman açık olduğunu ifade ettiler.

Paylaş