GAZİ İBRAHİM ESEN’ İN MUTLU GÜNÜ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri gazi İbrahim ESEN’ in torunu Mert ESEN’ in sünnet cemiyetinde bir araya geldiler.

İbrahim ESEN vatani görevini yaparken 27.05.1972 yılında Mardin İlinde geçirmiş olduğu kaza sonucunda gazi olmuştur. Gazi İbrahim ESEN’ in torunu Mert ESEN’ in sünnet düğün töreni 13.08.2022 tarihinde saat 19:00 da Saygın Kır Düğün Salonunda gerçekleşti. Düğün törenine Gazi İbrahim ESEN’ in ailesi, aile yakınları, sevenleri ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladılar. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Gazi İbrahim ESEN ve oğlu Mehmet ESEN’ e cemiyetlerinin hayırlara vesile olmasını, gazi ve şehit ailelerinin selamlarımı iletti.

Gazi İbrahim ESEN ve oğlu Mehmet ESEN, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL’ a Yönetim Kurulu Üyeleri olan Şehit Babası İsmail GÖKÇEN ve Gazi Nevzat ŞAHİN’ e mutlu günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerini ilettiler.

Paylaş