BURSA ŞUBE BAŞKANININ MUTLU VE GURURLU GÜNÜ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL’ un biricik kızı İlayda ŞENOL ve Canberk KARAKOLCU’ nun düğünü kalabalık misafir ve konuklar ile Poyraz Düğün Salonunda gerçekleşti.

22.12.1993 yılında Bingöl’ ün Ormanbağ mevkiinde tanksavar füzesiyle yaralanarak 22 gün boyunca komada kaldıktan sonra ikinci hayatına başlayan Gazimiz, ilk göz ağrısı kızını muhteşem bir düğünle gelin etti. Düğüne Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay YILMAZ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Genel Başkanı Mustafa IŞIK ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Deneği İstanbul Avrupa Yakası Şube Başkanı Önder ÇELİK ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez Komutanı Albay Salih VATANSEVER, Bursa Jandarma Trafik Okul Komutanı Albay Ercan YİĞİT, Kestel Belediyesi Temsilcileri, Sosyal Sigortalar Kurumu Bursa Müdür Yardımcısı Bülent OCAK, Emekli Merkez Komutanı Albay Gürkan ÇANKAYA, Emekli Memetçik Vakfı Başkanı Albay İbrahim GÜVEN, Türkiye Emekli Subaylar Derneği Bursa Şube Başkanı Engin COŞKUN, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Bursa Şube Başkanı H. Şinasi DOĞAÇ, Gazi Ve Şehit aileleri yanında çok sayıda davetli katılmıştır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Bursa Şube Derneği Yönetim Kurulu olarak yeni evli çiftimiz İLAYDA ve CANBERK’ e ömür boyu sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam dilerken düğüne çelenk ve telgraf gönderen kurum, kuruluş ve kendi şahsı adına çelenk gönderen herkese çok teşekkür ederiz.

Paylaş