Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Dernek yönetimi ve üyeler olarak Sayın Bursa Valisi Münir KARALOĞLU nun davetlisi olarak  buski sosyal tesislerinde verilen iftar yemeğine iştirak ettik. Vali Karaloğlu : “Eğer bizler bu canım vatanda huzur içerisinde inancımızı yerine getirip yaşıyorsak, bunu şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıklarına borçluyuz” dedi.

       Bursa Valisi Münir Karaloğlu eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte, Bursa Valiliği tarafından ‘Şehit Yakınları, Gaziler ve Ailelerine’ yönelik BUSKİ'de düzenlenen iftar programına katıldı.

          Programda konuşan Vali Karaloğlu : “ Ramazan ayının artık son haftasına girmiş bulunuyoruz. Çok şükür huzur içerisinde, güzel bir ay geçiriyoruz. Ama maalesef Doğu Türkistan'dan Orta Afrika'ya kadar İslam coğrafyasında ibadetlerini yerine getiremeyen, oruç tutamayan kardeşlerimiz var. Eğer bizler bu canım vatanda huzur içerisinde inancımızı yerine getirip yaşıyorsak, bunu şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıklarına borçluyuz.  Allah hepsinden razı olsun. Bizler Anadolu topraklarını 1000 yıldır vatan kılmak adına çok şehit verdik, çok gazimiz oldu. Şu mübarek Ramazan ayında, iftar saatinde bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ebediyete kavuşmuş bütün gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı, uzun ömür diliyorum. Şehitlerimizin bize emaneti olan değerli yakınları, değerli gazilerimiz bu güzel iftar sofrasını bizimle paylaşarak davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

          Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Dernek yönetimi ve üyeler olarak Sayın Bursa Valisi Münir KARALOĞLU nun ve Bursa Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığına camiamıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

 

                                                                                                                                                                                                    Yönetim Kurulu Adına 

                                                                                                                                                                                                             Metin ŞENOL

  • Etiketler:
Paylaş