2022-2023 ADLİ YIL AÇILIŞ TÖRENİ

2022-2023 Yılı Adli Yıl Adliye Sarayı bahçesindeki Atatürk heykeline çelenklerin sunulmasından sonra, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla açıldı.

2022-2023 Adli yıl açılış programı adliye içerisinde düzenlenen kokteyl ile devam etti. Adli yıl açılış törenine Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan SOLMAZ, Bursa Valisi Yakup CANBOLAT, Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, Bursa Adalet Komisyon Başkanı Ömer GÜLMÜŞ, Bursa Barosu Başkanı Metin ÖZTOSUN, Bursa Emniyet Müdürü Tacettin ASLAN, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Abdülkadir ŞAHİN, Bursa İdare Mahkemesi Başkanı Mahmut ŞAHİN, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sadık BÖLEK, Sahil güvenlik Güney Marmara Grup Komutanı Yarbay Umut YAVAŞ, Başsavcı vekilleri, Hâkimler, Savcılar, avukatlar, bazı Kurum ve Kuruluşların temsilcileri ile adliye personeli katıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Bursa Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri olarak 2022-2023 Adli Yılını tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Paylaş