ŞEHİT ZEKİ BURAK OKAY ANMA TÖRENİ

01.09.2006 Tarihinde Hakkari ili Çukurca ilçesi Köprülü üst bölgesinde Pkk ile girdiği çatışmada Şehit düşen Asteğmen Zeki Burak OKAY kabri başında anıldı.

17 yıldır her yıl kabri başında anılan Şehit Asteğmen Zeki Burak OKAY’ ın babası Sezai OKAY evlatlarının acısının hiç azalmadığını, yaşadıkları sürecede bu acıların hiç bitmeyeceğini, Şehitlerin nasıl Şehit edildiğini anlatarak şehitleri unutturmayacağını söyleyerek tüm Şehitlerimizi saygı ile anarak Allahtan rahmet diledi. Şehit olan Asteğmen Zeki Burak OKAY ve tüm Şehitlerimiz için dua edildi.

Anma Törenine Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Bursa Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Erkan AYDIN, eski Bursa Jandarma Bölge Komutanı Ümit Paşa, Şehit düşen Asteğmen Zeki Burak OKAY’ ın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Bursa Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu olarak Şehidimiz Asteğmen Zeki Burak OKAY’ a ve tüm Şehitlerimize Allahtan rahmet diler, ailelerine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Paylaş