GAZİ EMRE SÖNMEZ' İN OĞLUNUN SÜNNET CEMİYETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Bursa Şube Başkanlığı üyelerimizden Gazi Emre SÖNMEZ’ in biricik oğlu Aliosman’ ın sünnet cemiyetine Yönetim Kurulu üyeleri, Gazi ve Şehit yakınları katılım sağladılar.

13. 07.2013 yılında Sivas İli Şarkışla İlçesinde Vatani görevini yaparken uyuşturucu operasyonu esnasında girilen çatışmada yaralanarak Gazi olan Emre SÖNMEZ’ in oğlunun sünnet cemiyeti Hamitlerdeki evinin önünde davul zurna eşliğinde kalabalık bir düğün konvoyuyla başlayan, Nurbaşak düğün salonunda verilen yemeğin akabinde düğün, coşkulu eğlence ile devam etmiştir. Düğüne Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Bursa Şube Başkanlığı Yönetimi yanı sıra çok sayıda Gazi ve Şehit aileleri ile dost ve akrabaların katılımı ile gerçekleşti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Bursa Şube Başkanlığı Yönetimi olarak Gazi Emre SÖNMEZ ve eşi Kübra SÖNMEZ’ e evlatlarının nice mürvetlerini görmelerini diler yavrumuz Aliosman’ a sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür dileriz.

Paylaş