TÜMGENERAL TEKİN AKTEMUR’ U ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin AKTEMUR’ u makamında ziyaret ettiler.

12 Ağustos 2022 yılı 409 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tümgeneralliğe terfi eden Tümgeneral Tekin AKTEMUR’ Bursa İl Jandarma Komutanı olarak göreve başlamıştır. Bursa İl Jandarma Komutanı olarak göreve başlayan Tümgeneral Tekin AKTEMUR’ u Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ettiler. Dernek Başkanı ŞENOL dernekleri, çalışmaları ile gazi, şehit aileleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Sayın Tümgeneral Tekin AKTEMUR’ a göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı şahsı, gazi ve şehit aileleri adına teşekkür edip görevinde başarılar diledi.

Bursa İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin AKTEMUR sorumluluk bilinci içerisinde vatandaşlara hizmet verecekleri gibi vatan savunmasında kendileri ile birlikte görev yaparken gazi ve şehit olan ailelere de gereken değer ve önemi göstermek için çalışacaklarını ifade etti. Tümgeneral Tekin AKTEMUR, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, gazi ve şehit ailelerine selam ve saygılarını illetti.

Paylaş