19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MEDİCALPARK ZİYARETİ

19 Eylül Gaziler günü dolayısı ile Özel Medicalpark Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Serap MATAV ve Pazarlama Uzmanı Seda AYMAZ Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulunmuşlardır.

Özel Medicalpark Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Serap MATAV bu anlamlı günde bizlerin yaşamasına vesile olan aziz Şehitlerimizin, kahraman Gazilerimizi temsil eden derneği ziyaret etmek, burada bulunan Gazi ve Şehit aileleriyle birlikte olmak bizleri mutlu etmiştir. Gazi ve Şehit ailelerine gerek şahsım, gerek kurum olarak elimizden gelen tüm desteği vermeğe gayret ediyoruz. Bu vesile ile bizleri ağırlayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetimine teşekkür eder Gazilerimizin Gaziler gününü kutlar, Şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sağlıklı ömürler dilerim dedi.

Bu özel günde bizleri ziyaret eden Özel Medicalpark Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Serap MATAV ve Pazarlama Uzmanı Seda AYMAZ’ a DERNEK Başkanımız Metin ŞENOL teşekkürlerini ilettiler.

Paylaş