MİNİKLERDEN DERNEĞE ZİYARET

Nilüfer Ataevler mahallesinde bulunan İbrahim Uyar ilkokulu 3. Sınıf öğrencilerinden 2 sınıf öğretmenleri eşliğinde Mihraplı Park Şehitlik Anıtı yerleşkesine gelerek ziyaret ettiler.

Mihraplı Park Şehitlik Anıtı yerleşkesinde öğretmen ve öğrencileri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkan Yardımcısı Şehit eşi Sevim GÜRKAN, Yönetim kurulu üyeleri, Gazi ve Şehit babaları karşıladılar. Dernek toplantı salonunda geleceğimiz olan miniklere Şehitlik ve Gazilik ile ilgili görsel videolar eşliğinde Gazi Haşim SİVRİ tarafından bilgilendirmede bulunarak miniklere Gazi ve Şehitlere olan minnettarlıklarını, derslerini çalışarak, anne, baba ve öğretmenlerini dinleyerek yerine getirebileceklerini söyleyerek, dernek müzesini ve şehitlik abidesini gezdiler.

İbrahim Uyar ilkokulu öğretmenlerinden Çiğdem ÇALIKOĞLU ve Cafer NARİN’ e bu küçük yaştaki öğrencilerine Gazilik ve Şehitlik kavramlarını öğrettikleri ve gösterdikleri duyarlılıktan dolayı öğretmen ve öğrencilere derneğimizi ziyaret ettikleri için teşekkür ederiz.

Paylaş