KIBRIS GAZİSİNDEN ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığımızı Kıbrıs Gazisi Halil AYDIN ziyarette bulundular.

1974 yılında Kıbrıs Barış Harekâtına katılan ve girmiş olduğu savaşta ayağından yara alarak Gazi olan Halil AYDIN derneğimizi ziyaret ettiler. Gazi Halil AYDIN uzun zamandır ayağından yaşamış olduğu sorunlar nedeni ile yatalak konumunda uzun süre geçirdikten sonra, hastanede yapılan tedaviler netice vermeyince önce bir ayağı daha sonra diğer ayağı kesilmiştir. Ayakları kesilen Gazimiz Halil AYDIN durumunun daha iyi olduğunu ifade etmişlerdir. Gazi Halil AYDIN dernek yönetimine kendisine her konuda destek olduklarından dolayı teşekkür edip dernek çalışmalarında başarılar dilediler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Gazimizi mekânında ağırladı. Bu yolda mücadele edip sağlığına kavuşan değerli abimiz ve Gazimizi ağırlamaktan, kendisini burada görmekten mutluluk duyduğumuzu, dernek yönetimi olarak her daim Gazi ve Şehit ailelerine elimizden gelen tüm desteği vermeye gayret ettiğimizi ifade ettiler.

Bu vesile ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarete gelen Kıbrıs Gazisi Halil AYDIN’ a teşekkürlerimizi ileterek kendilerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diledik.

Paylaş