TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİNDEN DERNEĞE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığımızı Türkiye Değişim Partisi Bursa il temsilcileri ziyarette bulundular.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan ŞİŞLİ, İl Başkanı Bekir YILMAZ, İl Başkan Yardımcısı Meryem ELİÇORA, İl Başkan Yardımcısı Nazlı CEBENAY, İl Teşkilat Başkanı İbrahim KAYA ve Gürsu İlçe Başkan Yardımcısı Yasin POLAT Mihraplı Şehitlik Anıtına gelerek derneğimizi ziyarette bulundular. Ziyaretleri esnasında Dernek Başkanımız Metin Şenol derneğimiz, Gazi ve Şehit ailelerimizin güncel sorunları hakkında bilgiler sunarak kendilerini bilgilendirmişlerdir. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan ŞİŞLİ partileri adına gazi ve şehit ailelerinin sorunları ile ilgilendiklerini ve bundan sonrada ilgileneceklerini bildirdiler. Sayın Bekir YILMAZ Dernek Yerleşkesinde kendilerini iyi ağırladıkları için Başkanımız Metin ŞENOL’ a ve Yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerini iletirken Şehitlerimize, ahirete intikal etmiş gazilerimize Allahtan rahmet, hayatta olan Gazi ve Şehit yakınlarına sağlık ve sabır dileklerini ilettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanımız Metin ŞENOL bu nazik ziyaretlerinden dolayı Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan ŞİŞLİ, İl Başkanı Bekir YILMAZ, İl Başkan Yardımcısı Meryem ELİÇORA, İl Başkan Yardımcısı Nazlı CEBENAY, İl Teşkilat Başkanı İbrahim KAYA ve Gürsu İlçe Başkan Yardımcısı Yasin POLAT’ a teşekkürlerini bildirmişlerdir.

Paylaş