KAYMAKAM ESEN GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ.

Yıldırım Kaymakamımı Metin ESEN Mihraplı Parkı Şehitlik Anıtında bulunan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına ziyarette bulundu.

Yıldırım Kaymakamımı Metin ESEN’ i Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar. Denek Başkanı ŞENOL, Kaymakam ESEN’ in derneklerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan ŞENOL Şehitlik Anıtı ve yapımı konusunda bilgilendirmelerde bulunurken, faaliyetler konusunda bilgi verdi. Dernek Başkanı Metin ŞENOL derneklerini ziyarette bulunduğu için Sayın ESEN’ e şahsı ve gazi, şehit aileleri adına teşekkür etti.

Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin ESEN kendisini ağırlayan dernek başkan ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Kaymakam ESEN anı defterine “ Aziz Şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimizin derneğini ziyaret etmenin onurunu yaşıyorum, Derneğimizin saygıdeğer başkan ve yöneticilerinin yapmış oldukları hizmetleri için kendilerine çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi. Kaymakam Metin ESEN Şehitlik anıtını gezerek emeği geçenlere böle bir eser kazandırdıkları için teşekkür etti.

 

 

Paylaş