GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ KAYMAKAM EREN ASLAN’ I ZİYARETTE BULUNDU

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ile İnegöl İlçesinde ikamet eden gazi ve şehit aileleri İnegöl Kaymakamını ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Yönetim Kurulu üyeleri, İnegöl İlçesinde İkamet eden gazi ve şehit aileleri, İnegöl Kaymakamı Eren ASLAN’ ı makamında ziyaret ettiler. Dernek Başkanı ŞENOL, İnegöl İlçesinde İkamet etmekte olan gazi, şehit ailelerinin temsili anlamında temsilcilik açmak istediklerini konuyla ilgili bir yer tahsisini yapılması konusunda destek talep etti. Başkan ŞENOL, Kaymakam Eren ASLAN’ a gazi ve şehit ailelerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı şahsı gazi ve şehit aileleri adına teşekkürlerini iletti. 

Kaymakam Eren SALAN, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Yönetim Kurulu üyelerini, İnegöl İlçesinde İkamet eden gazi ve şehit ailelerini ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Sayın ARSLAN gazi ve şehit ailelerine ellerinden gelen her türlü katkıyı sunduklarını, aileleri rutin olarak haftada iki gün ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade ettiler. Kaymakam Eren SALAN Tüm gazi ve şehit ailelerine saygı ve sevgilerini iletip, ziyaretlerinden dolayı Başkan, Yönetim Kurulu ile gazi ve şehit ailelerine teşekkür etti.

Paylaş