MERKEZ KOMUTANINA ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yönetim Kurulu, Bursa Merkez Komutanlığı görevine başlayan Topçu Albay Ferhat ÖZBAY’ ı makamında ziyarette bulundular.

Bursa Merkez Komutanlığı görevinde bulunan Albay Salih VATANSEVER’ in görev değişikliği nedeni ile Bursa Merkez Komutanlığına Topçu Albay Ferhat ÖZBAY’ getirildi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL, Dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunup, Şehit törenleri, defin ve aile ziyaretleri konularında bilgi alış verişinde bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL kendilerini ağırlayan, Topçu Albay Ferhat ÖZBAY’ a şahsı ve gazi şehit aileleri adına teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

Bursa Merkez Komutanı Topçu Albay Ferhat ÖZBAY’ askeri kökenli olan ve kuruluşu 1915 e dayana, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı ile yönetim kurulunu ağırlamaktan, tanımaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti. Sayın ÖZBAY kapılarının her daim açık olduğunu, ellerinden gelen her türlü desteği verebileceklerini ifade ederken ziyaretlerinden dolayı, Başkan ve Yönetim Kuruluna teşekkür edip, gazi, şehit ailelerine saygı ve sevgilerini iletti.

Paylaş