YARALI ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

YARALI ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığından açıklama; Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 27 Kasım 2022 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim YİĞİT yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 28 Kasım 2022 tarihinde şehit olduğu bildirildi.

Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim YİĞİT, İstanbul Arnavutköy Anadolu Mahallesi ikamet eden ailesine yetkililer tarafından bilgi verilirken evi Türk bayrakları ile donatıldı. 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim YİĞİT’ in nişanlı olduğu ve temmuz ayında düğün planladıkları öğrenildi. Şehit Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim YİĞİT’ in naaşı çarşamba günü düzenlenecek törenle Edirnekapı Şehitliği’nde defnedileceği öğrenildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak bu hain saldırı sonucunda yaralanarak hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz

Paylaş