ORDUEVİ KOMUTANINA ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı, Bursa Orduevi Komutanı Personel Albay Kağan İSAOĞLU’ nu ziyaret ettiler.

Bursa Orduevi Komutanlığı görevini yürütmekte olan Albay Durmuş ALTUNKAYA’ nın açıklanan atamalar doğrultusunda tayini çıkması nedeni ile yerine Personel Albay Kağan İSAOĞLU getirildi. Bursa Orduevi Komutanlığı görevine başlayan Personel Albay Kağan İSAOĞLU’ nu Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ederek, Dernekleri ile çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Dernek Başkanı ŞENOL gazi ve şehit ailelerinin, Orduevinde yaşamış oldukları sıkıntıları dile getirerek konunu çözümü için destek talebinde bulundu. Orduevi Komutanı Personel Albay Kağan İSAOĞLU’ gazi ve şehit ailelerini temsil eden, Değerli Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu ifade ederken, konuyla ilgili mevzuatlar çerçevesinde gerekli desteği verebileceğini ifade etti. Personel Albay Kağan İSAOĞLU Başkan ve Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Personel Albay Kağan İSAOĞLU’ ya yeni görevinde başarılar dilerken göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.

Paylaş