DAİRE BAŞKANI FAHRETTİN KAYA TÜMŞAD’ I ZİYARET ETTİ

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Fahrettin KAYA Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundu.

Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Fahrettin KAYA, Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Özbay TAN, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundular. Sayın Fahrettin KAYA ziyaretlerinde gazi ve şehit ailelerini temsil eden dernekleri ve gazi şehit ailelerini her daim ziyaret ettiklerini ifade ederken gazi ve şehit ailelerine ne yapsak bedelini ödeyemeyeceklerini ailelerimiz vatanın bekası için ağır bedeller ödediklerini ifade etti. Sayın KAYA tüm şehit ve ahrete intikal eden gazilere Allah’ tan rahmet hayata olan gazilere sağlıklı bir ömür diledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Deneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Fahrettin KAYA’ ya dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunup ziyaretlerinden dolayı şahsı ve gazi şehit aileleri adına teşekkür etti.

 

Paylaş