ŞEHİT ANNESİNİ HASTANEDE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şehit Annesini hastanede ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Başkan Yardımcısı Sevim GÜRKAN, Muhasip İsmail GÖKÇEN ve Sekreter İsmail TOPÇU, Şehit Annesini Filiz KOYLU TURAN’ ı hastanede ziyaret ettiler. Şehit Annesini Filiz KOYLU TURAN evinde geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası Uludağ Üniversitesine kaldırılmış yapılan müdahalenin ardından özel bir hastaneye sevk edilmiştir. Yapılan testler neticesinde kalp damarlarında tıkanıklık olduğundan kontrol altında tutularak tedavisinin devam ettiği öğrenilmiştir. Şehit Annesini Filiz KOYLU TURAN durumunun iyi olduğunu verilecek olan kararla ne gerekiyorsa yapılacağını ifade edip dernek başkan ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Şehit Annesini Filiz KOYLU TURAN’ na geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Paylaş