GAZİ KORKMAZ DUALARLA SON YOLCULUĞA UĞURLANDI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Üyelerinden olan, Kıbrıs Gazisi Fahri KORKMAZ dualarla son yolculuğa uğurlandı.

Kıbrıs’ ta vatani görevini yaparken bacağından yaralanarak gazi olan Gazi Fahri KORKMAZ evinde geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak vefat etmişti. Gazi Fahri KORKMAZ’ ın cenazesi Anadolu Mahallesi Anadolu Merkez Cami inde kılınan öğle namazına müteakip askeri törenle kaldırılıp Hamitler gazi mezarlığına defnedildi. Gazi Fahri KORKMAZ’ ın cenaze törenine Yıldırım Kaymakamı Metin ESEN, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi YILDIZ, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay YILMAZ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Hayri AYDINLI, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali ERBAY, Yıldırım Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Feyzi ÖZDEMİR, gazinin ailesi ve sevenleri katılım sağladılar.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak gazimiz Fahri KORKMAZ’ a Allah’ tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı dileriz.

 

Paylaş