ŞEHİT BABASI VARDAR I ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı üyelerinden olan Şehit Babası VARDAR’ ı ziyaret.

Sınır ötesi operasyon da 1996 yılında Irak topraklarında şehit olan Cemil VARDAR’ ın Babası Recep VARDAR’ ı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Muhasip Şehit Babası İsmail GÖKÇEN Şehit Babası Salim YILDIZ Şehit Babası Sıtkı ERDEM evinde ziyarette bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL, Şehit Babası Recep VARDAR’ ın Dernek yönetimlerinde yıllarca görev aldığını, gazi ve şehit ailelerine elinden geldiği kadar yardımda bulunduğunu ifade ederken, Şehit babasının rahatsızlıkları nedeni ile gerek kovit salgını gerekse sonraki süreçte farklı rahatsızlıkları nedeni ile bir süredir rahatsız olduğunu şehit aileleri ile birlikte ziyaret ederek bir nebzede olsa moral vererek yanında olmak istediklerini söylerken şahsı gazi ve şehit aileleri adına geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi.

Şehit Babası Recep VARDAR’ ziyaretten dolayı dernek Başkanı ve şehit babalarına teşekkür edip, gazi ve şehit ailelerine selamlarını ilettiğini ifade etti.

 

 

Paylaş