BAŞKAN TURGAY ERDEM DEN ZİYARET

Nilüfer Belediye Başkanından 18 Mart Çanakkale Zaferinin 108. Yılı dolayısı ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Bursa Şube Başkanlığına ziyarette bulundu.

Nilüfer Belediye Başkanından 18 Mart Ziyareti Nilüfer Belediye Başkanı Turgay ERDEM, yardımcıları ve Belediye çalışanları derneği ziyaret ettiler. 18 Mart Çanakkale Savaşı ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle Nilüfer Belediye Başkanı Turgay ERDEM, Belediye Başkan Yardımcıları Engin YENER, Remzi ÇINAR, Sibel ÖZER ve kalabalık bir grupla bu anlamlı günde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına vesile olan Çanakkale Şehitlerini ve ülke bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi anmak, onlara şükranlarını sunmak, geride kalan yakınlarıyla birlikte olmak için derneğimizi ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde derneğin, şehit yakınlarının ve gazilerinin talep ve isteklerini sordular şehit yakınlarının ve gazilerin daima yanlarında olduklarını üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını, şehit yakınlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek 18 Mart Çanakkale Savaşı ve Şehitleri Anma gününü kutladılar.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Nilüfer Belediye Başkanı Turgay ERDEM ve yanında gelen ziyaretçilere şehit ve gazilerin sorunlarını anlattı istek ve taleplerine gösterdikleri hassasiyetlerinden, yardımlarından ve bu anlamlı günde ziyaretlerinden dolayı şahsı yönetimi ve üyeleri adına teşekkür etti

Paylaş