KÜÇÜK AMA BÜYÜK YÜREKLER ŞEHİTLERİ ANDI

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı; yönetim kurulu üyeleri şehit Samet AKDENİZ ilköğretim okulunda düzenlenen 18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma programına katılım sağladılar.

Şehit Samet AKDENİZ okul yöneticileri ve öğrencileri tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale ve şehitlerimizi anma programı düzenlediler. Düzenlenen programa şehit Samet AKDENİZ’ in anne ve babası, dernek yönetimi katılım sağlarken, ilkokul öğrencilerinin sunumu, şiir okumaları ve seyyid onbaşının yaşamını, anlatımı ve diğer gösterilerle sona ermiştir. Okul müdürü Nihan TOPTAN YELMEN dernek yönetimine ve şehidin anne ve babasına yanlarında oldukları için teşekkürlerini iletti. Okulda yapılan programın ardından okul yönetimi, dernek yönetimi, şehidin ailesi ve okul öğrencileri ile birlikte, Hamitler şehitliğini ziyarette bulunup şehit Samet AKDENİZ ile tüm şehitleri dualar eşliğinde andılar.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL 18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitlerimizi anma günü dolayısıyla düzenledikleri program için okul müdürü, öğretmenler ve öğrencilerine bu anlam dolu gün için teşekkürlerini sundu

Paylaş