OKUL MÜDÜRÜ ve ÖĞRETMENLERİNDEN ZİYARET

Hamitler TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma adına düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya gelinmişti.

Hamitler TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programına katılım sağlayan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkan Metin ŞENOL, Yönetimi Kurulu Üyeleri, Okul Müdürü, Öğretmenler ve Öğrencilerle birlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi anma programında öğrencilerle birlikte Çanakkale Zaferinin 108. Yılını ve şehitlerimiz andılar. Okul Müdürü Ragıp BURAK ve kıymetli öğretmenlerimiz de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma kapsamında derneğimizi iadeyi ziyarette bulundular. Okul Müdürü Ragıp BURAK programa katılımlarından dolayı şahsı, öğretmenleri ve öğrencileri adına Dernek Başkanı Metin ŞENOL‘ teşekkür edip plaket taktim ederken sizlerin haklarını asla ödeyemeyiz dedi. Okul Müdürü Ragıp BURAK aziz vatanımız için canlarını ve uzuvlarını feda eden asil Türk evlatlarını asla unutmayacağız. Tüm şehitlerimizi ruh şad mekânları cennet olsun dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Okul Müdürü Ragıp BURAK ve öğretmenlere ziyaretlerinden ve plaket i

Paylaş