TEV BURSA BÖLGE BAŞKANINDAN ZİYARET

Türk Eğitim Vakfı Bursa Bölge Başkanı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundu.

Türk Eğitim Vakfı Bursa Bölge Başkanı Mehmet ÇALIŞKAN Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkan ve yönetim kurulunda bulunan bir birinden değerli gazi ve şehit aileleri ile uzun zamandır bir arada olmadıklarını, bu vesile ile ailelerle birlikte olmak istediğini ifade etti. Başkan Mehmet ÇALIŞKAN, Türk Eğitim Vakfı, Türkiye’nin en köklü ve kıymetli vakıflarından biri olduğunu, Ülkesine karşı sorumluluk duyan birçok hayırseverin, kurumun ve bireylerin desteğiyle Türkiye’nin aydınlık geleceği için çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederken gerek şahsı gerek Türk Eğitim Vakfı olarak gazi ve şehit ailelerine gerekli desteği verebileceklerini söyledi. Türk Eğitim Vakfı Bursa Bölge Başkanı Mehmet ÇALIŞKAN, Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kuruluna ilgilerinden dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Türk Eğitim Vakfı Bursa Bölge Başkanı Mehmet ÇALIŞKAN’ı ziyaretinden ve her daim yanlarında olup destek verdikleri için şahsı ve gazi şehit aileleri adına teşekkür etti.

Paylaş