İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEVİNÇ ATABAY’ DAN ZİYARET

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Sevinç ATABAY, İyi Parti Bursa İl Başkanı Dr Mehmet HASANOĞLU, Bursa Milletvekili adayları, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ettiler.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1. bölgeden 2. sırada milletvekili adayı olan Sevinç ATABAY İyi Parti Bursa İl Başkanı Dr Mehmet HASANOĞLU Bursa 1. Bölgeden 1.sıradan milletvekili adayı Y. Selçuk TÜRKOĞLU milletvekili adayı Bingül YILDIZ GÜNAY, milletvekili adayı Evren ŞAHİN, İyi Parti Bursa İl ilçe Yöneticileri Bursa’daki ziyaretleri programlarında 17 04 2023 tarihinde Müslümanlarca en kutsal günlerden kabul edilen kadir gecesinin gününde haklarının hiçbir zaman ödenemeyecek olan şehitlerin emanetlerini ve kahraman gazileri ziyaret ederek onlara saygılarını, şükranlarını sunmak istediklerini söylediler. Ziyaretlerinde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yardımcısı Şehit eşi Sevim GÜRKAN tarafından karşılandı. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Kahramanmaraş’taki ve Adıyaman’daki depremden zarar gören şehit ailelerini ve gazilerini ziyaretten dolayı şehir dışında olduğu için telefonla canlı bağlantı yoluyla misafirlere hoş geldiniz diyerek çalışmalarında mücadelelerinde başarılar diledi. Başkan Yardımcısı Sevim GÜRKAN derneklerini tanıttı gazi ve şehit ailelerinin sorunlarını anlatarak iktidar olduklarında bu sorunların giderilmesi talebinde bulundu. İyi Parti milletvekili adayları Sevinç ATABAY, Y. Selçuk TÜRKOĞLU, Birgül YILDIZ GÜNAY ve Evren ŞAHİN bizlerin sıkıntılarını bildiklerini daha önceden İyi Parti olarak bu sorunların giderilmesi için T . B . M . M önerge verdiklerini ama kabul görmediğini iktidar olurlarsa ivedilikle bu sorunları çözüleceklerini bu konuda çalışmalarının hazır olduğunu söylediler. Daha sonra da dernek yerleşkesindeki toplantı salonuna geçilerek şehit aileleri ile sohbet eden İyi Parti milletvekili adayları şehit ailelerine duygusal konuşmalarından dolayı gözyaşlarını tutamadılar. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Sevinç ATABAY, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkan Yardımcısı Sevim GÜRKAN’ a kendilerini ağırladıkları için teşekkür ederek çiçek takdim etti. Tüm gazi ve şehit ailelerinin yaklaşmakta olan şeker bayramlarını kutladılar.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkan Yardımcısı Şehit Eşi Sevim GÜRKAN başta, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Sevinç ATABAY’ a, İyi Parti Bursa İl Başkanı Dr Mehmet HASANOĞLU’ na, Milletvekili adayları Y. Selçuk TÜRKOĞLU’ na, Birgül YILDIZ GÜNAY’ a, Evren ŞAHİN’ e, Bursa İyi Parti İl İlçe Yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı şahsı, yönetimi, üyeleri adına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dileyerek onların da bayramlarını kutladı.

Paylaş