KONYA BEYŞEHİR TEMSİLCİLİĞİ’NDEN DERNEĞİMİZE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya İli Başkanlığına bağlı Beyşehir İlçe Temsilciliği’nden Derneğimize nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi Başkanı Ahmet TAŞKIN, Beyşehir Temsilciliği’ne büyük faydalar sağlayan Beyşehir deki gazi ve şehit ailelerini yalnız bırakmayan Ali SEVİNDİK ve Yusuf ÇETİN gezi programlarında, Bursa’ da konaklamaları için yardımcı olan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL’ a teşekkür etmek için derneğimizi ziyaret etti. Ziyareti esnasında Başkan Metin ŞENOL Dernek çalışmaları, mülki erkânla kurulan ilişkiler, izlenen yollar hakkında bilgi verdi. Beyşehir Temsilcisi Başkanı Ahmet TAŞKIN sosyal medyadan, Bursa Şubesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve Bursa’daki çalışmaların camiamız için örnek olduğunu söyledi. Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL’ a konaklamalarında yardımcı olduğu ve bilgilerini kendisiyle paylaştığı için teşekkür ederek plaket takdim etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Beyşehir Temsilcisi Başkanı Ahmet TAŞKIN’ a plaket takdim ederek kendisine ve Beyşehir Temsilciliği’ne büyük yararları olan Ali SEVİNDİK’ e, Yusuf ÇETİN’ e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek bayramlarını kutladı ve iyi tatiller diledi.

Paylaş