BAKAN VARANK GAZİ, ŞEHİT VE DEPREMZEDE AİLELERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği bayram kahvaltısında Bakan Mustafa VARANK gazi, şehit ve depremzede yakınları ile sabah kahvaltısında buluştu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği bayram kahvaltısında Bakan Mustafa VARANK gazi, şehit ve depremzede yakınları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Bakan Mustafa VARANK sıkıntılar ve problemler olsa da depremde zarar gören kardeşlerimizi biz memleketlerinde tekrar evlerine kavuşturacağız. Zarar gören vatandaşlarımızı yurtlardan, misafirhanelerden, çadırlardan, konteyner kentlerden alıp, tekrar kendi evlerinde mutlu mesut bir şekilde hayatlarını idame etmelerini sağlayacağız" dedi. Bakan VARANK, Gençlerimize, aziz milletimizin en değerli varlıklarına, şehit ailelerimize, gazilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz biliyoruz ki bu devleti ayakta tutan değerler, kerim devlet anlayışıyla gelir. Bu aziz milletin en değerli unsurlarını biz el üstünde tuttukça bu devleti payidar edebiliriz. Onun için biz sizlere hizmet kar olmaya devam edeceğiz. Belediye başkanımızla, il başkanımızla, devletimizin bütün unsurlarıyla sizlerin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz ve bu birlik ve dayanışmayı inşallah bundan sonra da göstereceğiz."edi.

 

Bursa Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, devletin tüm birimleriyle depremin ilk gününden itibaren sahada çalıştığını ve yaraların en kısa zamanda sarılması için mücadele ettiğini belirtti. Bursa'ya gelen depremzede aileleri en güzel şekilde ağırlamaya çalıştıklarını ifade eden Başkan AKTAŞ, "Bu süreci kolay kılabilmek için elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyuyoruz. İnşallah devlet-millet hep birlikte yaraları saracağız. Aynı zamanda Bursa'da yetimlerimize sahip çıkan sivil toplum kuruluşlarına, derneklere ve vakıflara teşekkür ediyorum. Ay yıldızlı bayrağımızın ilelebet dalgalanmasına vesile olan şehitlerimiz ve gazilerimiz de var. Hepsinden Allah razı olsun. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Vatan, millet ve devlet bizim olmazsa olmazımızdır. Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Rabbim daha nice bayramlara sağlıkla, sıhhatle ulaştırsın" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği bayram kahvaltısına, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan ALA, Vali Yardımcısı Hamdi BOLAT, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Muhammer DOĞAN, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve gazi, şehit ve depremzede yakınları katılım sağladılar.

 

Paylaş