ŞEHİT BABASI ÇALIŞKAN EVİNDE ZİYARET EDİLDİ

ŞEHİT BABASI ÇALIŞKAN EVİNDE ZİYARET EDİLDİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Şehit Babası Şerafettin ÇALIŞKA’ ı evinde ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube üyelerinden olan Şehit Babası Şerafettin ÇALIŞKA 23.04.1994 yılında Şırnak İli Besta Bölgesi Elma Tepe Mevkiinde yapılan operasyon esnasında bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada oğlu Dz. P. Er Caner ÇALIŞKAN’ ı şehit verdi. Şehit Babası Şerafettin ÇALIŞKA oğlunun şahadetinden sonra eşi Fatma ÇALIŞKAN’ ı da kaybedince sıkıntılı zamanlar geçirmeye başlayan şehit babası yaşında etkisiyle farklı hastalıklar yaşamaya başladı. Geçtiğimiz aylar içerisinde hastanede solum yolları rahatsızlığı nedeni ile yoğun bakımda tedavi gördükten sonra taburcu olup, evinde solum cihazlarının desteği ile yaşamını sürdürmektedir. Şehit Babası Şerafettin ÇALIŞKA solunum yolları rahatsızlığı nedeni ile konuşmada sıkıntı çektiğini ve dışarıya çıkamadığını dernek başkan ve yönetiminin kendilerini ziyaretlerinden dolayı çok memnun kaldığını ve kendilerine teşekkür edip tüm gazi ve şehit ailelerine salamlarını iletti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Şehit Babası Şerafettin ÇALIŞKA’ a geçmiş olsun dileklerini iletip, şahsı ve dernekleri olarak ellerinden gelen tüm desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

 

Paylaş