TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER GENEL BAŞKANINDAN ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi’ni Türkiye Muharip Gaziler Genel Merkezinden Genel Başkan Beyazıt YUMUK ve Yönetimi ziyaret etti.

Türkiye Muharip Gaziler Genel Başkanı Beyazıt YUMUK ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çanakkale Kara Savaşlarının 108 yılı anma törenleri kapsamında Gelibolu Yarımadası’ndaki, Çanakkale Kara Savaşları'nın 108. yıl dönümünde Conkbayırı’nda temsili 57. Alay Sancağı devir teslim törenine katılım sağladılar. Temsili 57. Alay Sancağı Devir Teslim Törenine; Vali İlhami AKTAŞ, 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Rasim YALDIZ, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, Türkiye Muharip Gaziler Genel Başkanı Beyazıt YUMUK protokol üyeleri, öğrenciler, izciler ve vatandaşlar katıldı.  Türkiye Muharip Gaziler Genel Başkanı Beyazıt YUMUK Çanakkale Kara Savaşları'nın 108. yıl programına katıldıktan sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanlığı görevini devralan Başkan Adem ERDEM ve Yönetim Kurulunu tebrik ederek görevlerinde başarılar dilemek için geldikleri Mihraplı Şehitlik Anıtı Yerleşkesi’ nde derneklerinde biz Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı’nı da ziyaret ettiler. Türkiye Muharip Gaziler Genel Başkanı Beyazıt YUMUK ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ortak sorunlar konusunda bilgi alışverişinde bulundular. Türkiye Muharip Gaziler Genel Başkanı Beyazıt YUMUK Ankara’da Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa IŞIK ile ortak sorunların çözümü noktasında uyumlu bir şekilde hareket ettiklerini, TBMM de sorunların çözümü noktasında dernekler arasında destek sağlandığını anlattı. Ayrıca Bursa’daki Mihraplı Şehitlik Anıtı Yerleşkesindeki gazi ve şehitlerin onurunu korumak ve onları yüceltmek için mücadele eden iki derneğin uyumlu bir şekilde çalışmalarından mutluluk duyduğunu ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Beyazıt YUMUK ve Yönet Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Paylaş