GAZİ AHMET EREN EVİNDE ZİYARET EDİLDİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gazi Ahmet EREN’ i evinde ziyaret etti.

Bingöl İli Yedisu ilçesi Merkez Jandarma Karakolunda jandarma er olarak vatani görevini yaparken 1994 Mayıs ayında BRT keşif görevine çıktıkları sırada bölücü terör örgütünün roketli saldırısı sonucu gazi olan evli ve 3 kız çocuk babası Gazi Ahmet EREN ailesiyle yaşadığı evinde ziyaret edildi. Gazi Ahmet EREN ve ailesiyle samimi, sıcak bir ortamda gerçekleşen sohbette gazimiz ve ailesine herhangi bir sorunlarının olup olmadığı dernek yönetiminden bir taleplerinin bulunup bulunmadığı soruldu. Gazi Ahmet EREN ve ailesi ziyaretlerinden dolayı kendilerini kıvandırdıklarını söylediler ve teşekkür ederek her zaman böyle ziyaretleri beklediklerini söylediler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Gazi Ahmet EREN' e fotoğrafının ve dernek logosu bulunan hatıra fotoğrafını hediye ederek Şahsı, Yönetim Kurulu adına kendilerini kabul ettikleri ve çok güzel ağırladıkları için teşekkür etti

Paylaş