TÜMŞAD KAYMAKAM AHMET ALTINTAŞ I ZİYARET ETTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı ve yönetim kurulu, Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet ALTINTAŞ' ı ziyaret ettiler.

Vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi temsil eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet ALTINTAŞ' a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret, ilçedeki Kaymakamlık binasında gerçekleşti.

Ziyaret sırasında Kaymakam ALTINTAŞ, Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile yakından ilgilendi ve desteklerini iletti. Kaymakam ALTINTAŞ, vatan savunmasında gösterdikleri cesaret ve fedakârlık için gazilere teşekkür etti ve şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diledi. Kaymakam ALTINTAŞ, acılarını paylaşarak, devletin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı ve her türlü isteklerinin karşılanması için gereken desteği vereceğini belirtti.

Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet ALTINTAŞ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile buluşmanın kendisi için önemli olduğunu belirterek, onların her zaman yanlarında olmaya devam edeceğini söyledi. Bu tür ziyaretlerin, devletin ve milletin birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini vurgulayan Kaymakam ALTINTAŞ, gazi ve şehitlerimize minnet ve şükranlarını bir kez daha ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Ziyaretin sonunda, Kaymakam Ahmet ALTINTAŞ' a teşekkür ederek ziyaret anısı taktim ettiler. Karşılıklı iyi dilekler ve kucaklaşmaların ardından, ziyaret sona erdi.

 
Paylaş