ŞEHİT EŞİNİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı ve yönetim kurulu, Mustafakemalpaşa Kaymakamlığında görev yapan şehit eşini ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vatan uğruna canını feda eden kahraman şehidin eşi Selda ETİLER’ i ziyaret ettiler. Dernek Başkanı ŞENOL İlçelerde Kurum ve Kuruluşlarda görev yapan gezi ve şehit ailelerini ziyaret ettiklerini bu ziyaretinde yıllar önce eşini şehit veren Şehit Eşi Selda ETİLER’ i ziyaret ederek hatırını sorup varsa talebi yardımcı olmak istediklerini söyledi.

Şehit Eşi Selda ETİLER ziyaretlerinden dolayı, Dernek Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti. Şehit Eşi Selda ETİLER kökü 1915 e dayanan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Dernek yöneticilerimizin bizleri arayıp sormaları bizleri mutlu ve destek etmektedir dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Şehit Eşi Selda ETİLER’ e sağlık ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

Paylaş