ŞEHİT TEĞMEN HALİS KESKİN DUALARLA ANILDI

Hakkari’ nin Derecik bölgesinde kaçakçılık olayına müdahale eden askerlerden Piyade Teğmen Halis KESKİN 02.07.2022 tarihinde, Barazgir Çayı’na düşerek ağır yaralanmış olup hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Şehit Teğmen Halis KESKİN’ in Eşi Elif KESKİN şehit olan eşi ve kızı Gülferi KESKİN’ in birinci şahadet yılı ve yaşı nedeni ile düzenlenen mevlit töreni evinin önünde gerçekleşti. Bursa Demet Evler Mahallesinde düzenlenen programla, Şehit Teğmen Halis KESKİN ve tüm şehitler ahrete intikal eden gaziler rahmetle, minnetle ve dualarla yâd edildi.

Şehit Teğmen Halis KESKİN' in mevlit programına Yıldırım Belediyesi Başkan Vekili Cemal Abdulnasır YAŞAR, Merkez Komutanlığından Astsubay Başçavuş Ümit ASLAN, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Gazi ve Şehit Aileleri Biriminden Celal AYDEMİR, Emine AYDIN, Gazi Şehit aileleri ile mahalle sakinleri katılım sağladılar.

Mevlit programı verilen ikramın ardından son buldu.

 

Paylaş