ÇALAĞAN VE SARE AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Şehit Babası Mehmet Emin ÇALAĞAN' nın Oğlunun Düğün Törenine katıldı

30 Temmuz 2023 Sukay Parkta, Şehit Babası Mehmet Emin ÇALAĞAN' nın oğlu Hakan ve gelini Ebru' n düğün töreni coşkuyla kutlandı. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği yönetim kurulu üyeleri, bu özel günde çifte destek olmak ve sevinçlerine ortak olmak amacıyla bu kutlamaya katılım sağladılar. Düğün töreni, duygusal ve etkileyici anların yaşadığı bir atmosferde gerçekleşti. Şehit babası Mehmet Emin ÇALAĞAN, gelinini kucaklayarak onun mutluluğuna tanıklık etti. Katılımcılar arasında, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği yönetim kurulu üyeleri de yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Metin ŞENOL, şehit babamızın, oğlunun mutlu olduğu, bu mutluluğa tanıklık ettikleri için, Dernek olarak, şehitlerimizin ailelerine her zaman destek ve onların yanında bulunmak en önemli görevimizdir. Bu güzel çiftin mutluluğuna tanıklık etmek bize büyük mutluluk veriyor. Rabbimize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir hayat nasip etsin" dedi.

Şehit Babası Mehmet Emin ÇALAĞAN ve ailesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek mutluluklarını paylaştılar.

Paylaş