GARNİZON VE ASKERİ VETERİNER KOMUTANI TÜMŞAD GEMLİK TEMSİLCİLİĞİNİ ZİYARETTE BULUNDU

Garnizon Komutanı ve Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tank Albay Ersan Tahir CEYLAN, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gemlik temsilciliğini ziyarette bulundu.

Albay Ersan Tahir CEYLAN’ ı Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Gemlik Temsilcilik Başkanı Mehmet PINAR ve gazi şehit aileleri karşıladı. Gazi ve şehit aileleri ile bir araya gelen Albay Ersan Tahir CEYLAN görev nedeni ile birçok ilde görevlerde bulunduğunu görev sırasında gazi ve şehit olan arkadaşlarının da olduğunu ifade ederken, Garnizon ve Gemlik Askeri Veteriner Okulunun kapılarının gazi ve şehit ailelerine her daim açık olduğunu ifade etti. Albay Ersan Tahir CEYLAN ellerinden gelen tüm desteği vermeye hazır olduklarını söylerken, Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Gemlik Temsilcilik Başkanı Mehmet PINAR ve gazi şehit ailelerine göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gemlik Temsilcilik Başkanı Mehmet PINAR Gemlik Temsilciliğinin ve çalışmaları hakkında bilgi verirken, Gemlik’ te yaşayan gazi ve şehit ailelerinin talep ve sorunlarını dile getirip ziyaretlerinden dolayı Albay Ersan Tahir CEYLAN’ a teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Dernek Başkanı ŞENOL, Garnizon ve Merkez Komutanlığı ile koordineli çalışmalarda bulunduklarını bu çalışmaların gazi ve şehit ailelerine daha çok yansımasını farklı etkinliklerle bir araya gelinmesi konusunda çalışmaların yapılması talebinde bulunurken ziyaretlerinden dolayı, Garnizon Komutanı ve Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tank Albay Ersan Tahir CEYLAN’ a şahsı, gazi ve şehit aileleri adına teşekkürlerini iletip görevinde başarılar diledi.

 

 

 

Paylaş