AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BURSA İL MÜDÜR YARDIMCILARINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler Bursa İl Müdür Yardımcılarını ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şehit Yakını ve Gazi Hizmetleri İl Müdür Yardımcısı Yaşar YARAY, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri İl Müdür Yardımcısı Hayri AYDINLI ve Aile ve Toplum Hizmetleri İl Müdür Yardımcısı Murat KARAARSLAN’ ı makamlarında ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcılarını ziyaret ederek, Bu tür ziyaretlerin dernekleri ile devlet kurumları arasındaki iletişim, işbirliğini artırmayı, harp malulleri, gazilerin aileleri ile şehit dul ve yetimlerine destek sağlamayı amaçladıklarını ifade etti. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler Bursa İl Müdür Yardımcılarına gazi ve şehit ailelerine göstermiş oldukları özel hassasiyetten dolayı teşekkür edip günün anısına ziyaret anısı taktim etti.

Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler Bursa İl Müdür Yardımcılarını Yaşar YARAY, Hayri AYDINLI ve Murat KARAARSLAN, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler Bursa İl Müdür Yardımcıları gazi ve şehit ailelerinin tüm talep ve sorunlarını toplamak çözüme kavuşturmak anlamında gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını ifade ettiler.

 

 

Paylaş