SEYİT ONBAŞI ANMA PROGRAMI

Bursa Motosiklet Derneğinin öncülüğünde düzenlenen Seyit Onbaşı anma programının ikincisi, Balıkesir İli Havran İlçesinde gerçekleşti.

Bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesine, Bursa Motosiklet Derneği Başkanı Sinan Cem İYİHUYLU, Başkan Yardımcısı Ahmet KURT’ un öncülüğünde düzenlenmiştir. Seyit Onbaşı anma programına, Havran Kaymakamı Enver ÖZDERİN, Havran Belediye Başkanı Emin ERSOY’ un vermiş oldukları destekle 12-13.08.2023 tarihinde gerçekleşti.

Bursa Motosiklet Derneği Başkanı Sinan Cem İYİHUYLU, konuşmasında tarihe yön veren Kahramanlarımızı unutmayacağız, unutturmayacağız. Bursa Motosiklet Dernek Başkanı geçen sene ilk defa bir sivil toplum kuruluşu olarak gerçekleştirdiğimiz Seyit ONBAŞI anma etkinliği' nin 2.si' ni düzenlemenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. 1.Dünya Savaşı Çanakkale Cephesi Deniz Savaşları Kahramanı Seyit Onbaşı' yı Anma Etkinliğini bu yıl da Havran Belediyesi ile beraber, değerli sanatçımız Sayın Özhan EREN bey' in katılımıyla gerçekleştirmenin onurunu yaşıyoruz. Bursa Motosiklet Derneği Başkanı Sinan Cem İYİHUYLU bu anma programında bizleri yalnız bırakmayan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Balıkesir Havran İlçesinde düzenlenen Seyit Onbaşı anma programına katılım sağlaması, vatanseverlik ve saygı açısından önemli bir adımdır. Bu tür etkinlikler, vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerin anısını yaşatmak ve onların ailelerine destek olmak amacıyla olumlu bir başlangıçtır. Başkan Metin ŞENOL, Dernekleri olan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, şehit aileleri ve gazilerin haklarını koruma, destek sağlama ve sosyal dayanışmayı artırma gibi amaçlar doğrultusunda faaliyet gösteren bir dernek olduklarını belirtirken, şehitlerimizin ve gazilerimizin anısını yaşatmak, onların fedakârlıklarını unutmamak toplum olarak en önemli görevlerimizden biridir dedi. Bu tür etkinlikler vatan savunmasında mücadele ederken bilinen ve bilinmeyen kahramanları, hem şehitlerimizin ve gazilerimizin anısını yaşatmamıza hem de ailelerine destek olmamıza yardımcı olur. Etkinliğe katılanların duyarlılığı ve vatanseverliği, ülke ve millet sevgisini vurgular. Bu tür programların düzenlenmeye devam edilmesi, toplumun birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeye yardımcı olacaktır dedi.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL Çanakkale Savaşında cepheden cepheye koşarak mücadele eden kahraman büyüklerimizi, Çanakkale Savaşının seyrini değiştiren Seyit Onbaşı’yı ve tüm şehitlerimizi, ahrete intikal eden gazilerimizi rahmetle, minnetle anar, hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir ömür diledi. Dernek Başkanı ŞENOL desteklerinden dolayı, Havran Kaymakamı Enver ÖZDERİN, Havran Belediye Başkanı Emin ERSOY Havran Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet YILMAZ, Bursa Motosiklet Derneği Başkanı Sinan Cem İYİHUYLU’ ya vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

Paylaş