GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANLIĞI TÜMŞAD I ZİYARET ETTİ

Gelecek Partisi İl Başkanı Mahmut Fuat KADIOĞLU, İletişim Başkanı Semih ÖZYILDIRIM, Teşkilat Başkanı Ali KILIÇLIOĞLU, Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ezel ALTUNAY, İnsan Hakları Başkanı Şevket BOZKURT, Yerel Yönetimler Başkanı Müge TUNCEL ve Nilüfer İlçe Başkanı Can KAVÇIN Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın sorunlarını anlattı. Gelecek Partisi İl Başkanı Mahmut Fuat KADIOĞLU Gelecek Partisi Bursa İl Başkanlığı olarak ilk ziyaretlerinin gazi ve şehit ailelerini temsil eden derneğe gitmek aileleri halleriyle hal olmak olduğunu, yaşanılan sorunların üzücü olduğunu mutlaka bu sorunları çözümü için gerekli adımları atarak, konularla ilgili gerekli platformlarda dile getireceklerini ifade etti. İnsan Hakları Başkanı Şevket BOZKURT ise her ay düzenli olarak derneğe geleceklerini, gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için uğraşacaklarını söyledi.

Gelecek Partisi İl Başkanı Mahmut Fuat KADIOĞLU, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL’ a buket çiçek takdim ederek kendilerini ve yönetimini en güzel şekilde ağırladıkları için teşekkürlerini sundu. TÜMŞAD Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL bizleri unutmayıp ziyarette bulunduğunuz için, yönetimim ve adıma bizler teşekkür ederiz dedi.

Paylaş