BURSA NÜFUS VE VATANDAŞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ATANAN AYTEN TOĞUŞLU YU ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı, Bursa Nüfus ve Vatandaşlık Müdür Yardımcılığı görevine atanan Ayten TOĞUŞLU' yu makamında ziyaret etti.

Nevşehir, Avanos ilçesinde Nüfus Müdürlüğü görevini yürüten Ayten TOĞUŞLU, Bursa Merkez Nüfus Müdürlüğüne de göreve başladı. Bursa Merkez Nüfus Müdürlüğüne de göreve başlayan Ayten TOĞUŞLU’ yu Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ziyaret ettiler. Dernek Başkanı ŞENOL, Derneğinin tarihçesini, Dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İki kurum arasında uyumlu ilişkiler içinde işbirliğine hazır olduklarını ifade ederek yeni görevinde başarılar diledi. Bursa Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü Ayten TOĞUŞLU kendisinin de 2017 yılında yeğenini şehit olduğunu, kendisi için şehit yakınlarının ve gazilerin yerinin çok özel olduğunu gazi ve şehit yakınlarının isteklerinin kendisi için emir olduğunu ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Bursa Nüfus ve Vatandaşlı İl Müdürü Ayten TOĞUŞLU’ nun içten, samimi, ilgi ve alakası için teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

 

 

Paylaş