BURSA MOTOSİKLET DERNEĞİ TÜMŞAD I ZİYARET ETTİ

Bursa Motosiklet Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bursa Motosiklet Derneği Başkanı Sinan Cem İYİHUYLU ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet KURT, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Sinan Cem İYİHUYLU tarihimize ve bizlerin bu günlere gelmemize sebep olan kahramanları yâd etmek ve onların anılarını yaşatmak bizler için önem arz etmektedir. Dernek olarak sadece motosiklet sürmek değildir diyerek farkındalık yaratmak adı altında, tarihimize yön veren Seyit Onbaşı’ yı anma programının 1. Si ni köyünde, kabri başında, Kaymakamlık ve Belediyenin vermiş olduğu destekleriyle yaparken, 2.si' ni düzenlemenin onurunu ve gururunu yaşadık. Seyit Onbaşı' yı Anma Etkinliğini bu yıl da Havran Belediyesi ile beraber, değerli sanatçımız Sayın Özhan EREN bey' in katılımıyla gerçekleştirmenin onurunu yaşarken, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kuruluna bu anma programında bizleri yalnız bırakmayıp yanımızda olduklarından dolayı teşekkür ederken farklı projelerde her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Bursa Motosiklet Derneği Balıkesir Havran İlçesinde düzenlemiş oldukları, Seyit Onbaşı anma programına katılım sağlamamız, vatanseverlik ve saygı açısından önemli bir adımdı. Bizleri bu anlamlı etkinliğe davet eden, Bursa Motosiklet Derneği Başkanı Sinan Cem İYİHUYLU’ ya Ahmet KURT’ a Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür edip yapacakları projelerde destek vereceklerini söyledi.

Paylaş