BURSA İL BAŞKANI DAVUT GÜRKAN TÜMŞAD I ZİYARET ETTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını; AK Parti İl Başkanı Davut GÜRKAN, Başkan Yardımcısı Nurettin ÖZBAĞKIRAN, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk TEMİZTÜRK ve Yönetim Kurulu Üyesi Tarık AKMAN ziyarette bulundular.

Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut GÜRKAN, Şanlı zaferin 101. yıl dönümünde vatanın bölünmez bütünlüğünü vurgulayarak, memleketin huzur ve selameti için hayatlarını feda eden kahramanları anmak amacıyla, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretinde Gürkan, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi temsil eden derneğin üyeleriyle bir araya geldi. Gürkan, ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin geçmişten bugüne kadar süregelen mücadelesini ve zaferlerini vurgulayarak, milletin birlik ve beraberlik içinde ilerlemesi gerektiğini belirtti. Vatanın bütünlüğünün önemine vurgu yaparak, şehitlerimizin kutsallığıyla gurur duyduğunu ifade etti. Dernek üyeleriyle bir araya gelerek onların anılarını dinleyen Gürkan, vatan için canlarını ortaya koyan kahramanların fedakârlıklarını takdir ve minnetle karşıladığını dile getirdi. Kahraman şehitlerimizin ailelerine ve gazilerine her türlü desteğin sağlanacağını vurguladı. Ziyaret sırasında Gürkan, şehitlerimizin ve gazilerimizin anılarının daima yaşatılacağını söyledi. Aynı zamanda milletin birlik ve beraberliğinin her zaman en önemli değer olduğunu ve bu değerlerin korunmasının hizmetlerinin olduğunu belirtti. Türkiye'nin birlik ve beraberlik içinde daha güçlü ilerlemesi için ellerinden gelenlen tüm çalışmaları yaparak devam edeceklerini ifade ettiler.

Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut GÜRKAN, şanlı zaferin 101. yıl dönümünde vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, memleketimizin huzur ve selameti için, canlarını ve uzuvlarını kaybetmiş aziz kahramanların aileleri ile tüm toplumun, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, AK Parti İl Başkanı Davut GÜRKAN, Başkan Yardımcısı Nurettin ÖZBAĞKIRAN, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk TEMİZTÜRK ve Yönetim Kurulu Üyesi Tarık AKMAN’ a şanlı zaferin 101. yıl dönümünde kendilerini ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Denek Başkanı Metin ŞENOL gazi ve şehit ailelerini yaşamış oldukları bazı sıkıntı ve yasal mevzuatlarla alakalı konulara değinerek konuların çözümü için kendilerinden destek talebinde bulundu. Dernek Başkanı ŞENOL Bursa İl Başkanı Davut GÜRKAN’ a ziyaret anısı takdiminde bulundu.

 

Paylaş