BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ YENİ REKTÖRE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın ataması ile göreve başlayan Prof. Dr. Ferudun YILMAZ' ı makamında ziyaret etti.

Marmara Üniversitesi İİBF (İngilizce) mezunu olan, Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, Yüksek Lisans ve doktorasını Uludağ Üniversitesinde yaptı. Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, Halen Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümü ‘de öğretim üyesi olup, Felsefe, iktisat felsefesi, politik iktisat, iktisat metodoloji ve iktisadi düşünce tarihi alanlarında çalışmaktadır. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL dernek tarihçesini dernek tarihlerinden, çalışmalarımızda, sosyal faaliyetlerimizi bahsederek, üniversite öğrencilerin ile şehitlik, gazilik, bu topraklar için canlarını, uzuvlarını vermiş kişilerle bir araya gelerek farkındalık yaratma konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve birbirinden değerli gazi ve şehit aileleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu, İmkânsızlıkları başarmak kolay değildir bizlerin aileleri vatan topraklarına gelebilmek için çok mücadele vermişler ve başarmışlardır. Sizler bu aziz vatan için uzuv ve canlarınızı umutlarınızı verdiniz sizler gibi binlerce vatan evlatlarının sayesinde hür ve bağımsız yaşamaktayız. Sizlere olan şükran ve minnet borcumuz asla ödenemez, gazi ve şehit ailelerine her daim kapımız sonuna kadar açıktır dedi. Prof. Dr. Ferudun YILMAZ Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL şahsı, Yönetim Kurulu ve üyeleri adına kendilerini makamında ağırlayan, kapısının daima gazi ve şehit ailelerine açık olduğu belirten, Prop. Dr Feridun YILMAZ ‘a teşekkür ederek görevinde başarılar diledi ve yaklaşan 19 Eylül Gaziler gününe davet etti.

Paylaş