ŞEHİT BABASI OSMAN GÜRSOY A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı üyelerinden olan Şehit Babası Osman GÜRSOY memleketi Trabzon’da evinde iş yaparken düşme sonucunda kalça kemiğinde parçalı kırık olmuştur.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şehit Babası Osman GÜRSOY’ u evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Şehit Babası Osman GÜRSOY tatil için gitmiş olduğu memleketi Trabzon’da evinde iş yaparken merdivenden düşmesi sonucunda kalça kemiğinde parçalı kırık olduğunu ifade etti. Şehit Babası Osman GÜRSOY yapılan muayeneden sonra ayağındaki kırığın ameliyat ile düzelmeyeceğini bu kırığın evde sabit bir biçimde yatarak olacağını öğrendikten sonra kırık ayakla, Trabzon’ dan Bursa’ya gelmek için ambulans talebinde bulunmuş gerekli bir yardım görmediğinde şehit ve gazilerimize verilen değer bu galiba diyerek sitemde bulundu. Şehit Babası Osman GÜRSOY kendi imkânları ile Bursa’ya gelerek evinde istirahatine başladı. Şehit Babası Osman GÜRSOY ziyaretlerinden dolayı dernek başkan ve yönetim kurulu üyelerinde teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL şahsı ve aileleri adına geçmiş olsun dileklerini iletip, bir ihtiyaç duyulması halinde gerekli desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Paylaş