LÖSEV DEN TÜMŞAD DA ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı’na LÖSEV Yöneticileri tarafından tanışma ve nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Tedaviyi Bütün çocukların, eşit ve en doğru tedaviyi tamamen parasız alma hakkına sahip olduklarına inanan doktorlar ile lösemili çocukların babaları “ BİR ÇOCUĞUN HAYATINDAN DAHA DEĞERLİ VE ÖNEMLİ NE OLABİLİR Kİ “ilkesi ile yola çıkılarak 1998 yılında Ankara da kurulmuş olan dernek yönetiminden LÖSEV Bursa İl Koordinatörü Ertan ÇAKIL ve LÖSEV Bursa İl Koordinatör Yardımcısı Aslı SAKARYA derneğimizi ziyaret ederek LÖSEV hakkında bilgi vererek, yaptıkları faaliyetlerden, yapmak istedikleri projelerden, LÖSEV ve TÜMŞAD olarak ortak neler yapılacağı konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Her iki dernek yöneticilerinin en büyük temennisi üye sayılarının atmaması oldu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, LÖSEV Yöneticileri Sayın Ertan ÇAKIL ve Aslı SAKARYA ya Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarihçesi, geçmişi ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve kendilerine ziyaretinden dolayı şahsı, yönetim kurulu ve üyeleri adına teşekkür etti.

Paylaş