GAZİYİ İŞ YERİNDE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, İnegöl İlçesinde araç direksiyon tamiri yapan, Gazi İbrahim ÖZKAN' ı derneğe, gazi ve şehit ailelerine vermiş olduğu destek için teşekkür etmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gazi İbrahim ÖZKAN, uzun yıllardır İnegöl ilçesindeki araç direksiyon tamiri işi yapmaktadır. Gazi İbrahim ÖZKAN aynı zamanda, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube üyesi olup gaziler ve şehit ailelerine katkı sağlamakta ve yardımlarda bulunmaktadır. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, bu örnek davranışlarından dolayı Gazi İbrahim ÖZKAN' ı ziyaret ederek teşekkür etti. Ziyaret sırasında Başkan ŞENOL, Gazi İbrahim ÖZKAN' a teşekkür plaketi takdim etti ve onun bu örnek gösterisinin dernek üyeleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandığını ifade etti. Ayrıca Gazi İbrahim ÖZKAN' ın bugünkü halinin diğer boyutları ve bireyler için bir ilham kaynağı olmasını diledi.

Gazi İbrahim ÖZKAN ise, gazilerin ve şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduğunu ve onların desteklemeye devam edeceğini belirtti, bu ziyaretin kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade ederken, Denek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Paylaş