BURSA EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyelerinin, Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Dr. Sabit Akın ZAİMOĞLU' na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Dr. Sabit Akın ZAİMOĞLU, İstihbarat Daire Başkanı olarak görev yaptığı süre boyunca Bursa, Diyarbakır, Konya, Adana illerinde ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nda çeşitli rütbelerde istihbarat, özel güvenlik, çocuk şube ve asayiş birimlerinde görev aldı. Dr. Sabit Akın ZAİMOĞLU, kariyeri boyunca başarılı çalışmaları nedeniyle İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Valilik Makamlarınca çeşitli takdirname belgeleriyle ödüllendirildi. Sabit Akın Zaimoğlu, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle 2 Ağustos 2023 tarihinde Bursa İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle 2 Ağustos 2023 tarihinde Bursa İl Emniyet Müdürü olarak atanan, Dr. Sabit Akın ZAİMOĞLU’ nu Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyarette bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL, Bursa İl Emniyet Müdürü, Dr. Sabit Akın ZAİMOĞLU’ na şahsı, gazi ve şehit aileleri adına görevinde başarılar dilerken, dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunup, gazi ve şehitlerin adını kullanarak farklı davranışlar sergileyen kişi ve kuruluşlardan kaynaklanan sıkıntıları dile getirdi. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Bursa İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın ZAİMOĞLU’ na günün anısına ziyaret anısı taktimindi bulundu.

Bursa İl Emniyet Müdürü, Dr. Sabit Akın ZAİMOĞLU gazi ve şehit aileleri ile birlikte olmaktan onur duyduğunu, gazi ve şehitliği ne denli değerli olduğunu bilen bir toplumuz, bizlerde üzerimize düşen ne varsa yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Emniyet Müdürlüğü olarak gazi ve şehit ailelerine kapımız her daim açıktır dedi. Bursa İl Emniyet Müdürü, Dr. Sabit Akın ZAİMOĞLU ziyarete gelen, dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

Paylaş