TÜMŞAD NİLÜFER KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle 05.09.2023 tarihide, Nilüfer Kaymakamlığı görevine başlayan Sayın Mutat SÜZEN' i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Nilüfer Kaymakamı Sayın Murat SÜZEN görevi gereği şimdiye kadar doğuda görev yaptığını (Şenpazar Kaymakamlığı, Siirt Baykan Kaymakamlığı, Adıyaman Vali Yrd. Adana Vali Yrd. Mardin Büyükşehir Şehir Belediyesi Genel Sekreterliği ) Nilüfer’in kendisi için ilk batı görevi olduğunu ama vatanın her noktasında göreve hazır olduğunu söyledi. Göreve başladığında ilk iş olarak, Nilüfer’ de yaşayan şehit ailelerini ve gazileri ziyaret etmeye başlayan Kaymakam Murat SÜZEN vatan için canlarını ve uzuvlarını vatan için feda edenlere hizmet görevimizdir. Bundan sonra da gazi ve şehit ailelerimizle kucaklaşıp üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalışacağını ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL da derneğin tarihçesini, çalışmalarını, gazi ve şehit ailelerinin yasal haklarındaki eksikliklerin düzeltilmesi için yapılan mücadelelerden, gazi ve şehit ailelerinin kaynaşması nı sağlayan faaliyetlerden bahsederek kendisine ziyaret anısı plaketi taktim etti. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Nilüfer Kaymakamı Sayın Murat SÜZEN’ e şahsı gazi ve şehit aileleri adına görevinde başarılar diledi.

Paylaş