MERKEZ KOMUTANINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Merkez Komutanını ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Merkez Komutanlığı görevine başlayan, Topçu Albay Memduh YILMAZ’ ı makamında ziyaret ettiler. Dernek Başkanı ŞENOL, Derneklerinin, Çanakkale cephesinde yaralanan aziz kahramanların yanlarında olmak ve onlara destek olmak için, Harbiye Nazırı Enver Paşanın talimatı ile İstanbul Merkez Kumandanı Miralay Cevdet Bey ve onbir arkadaşı tarafından kurulduğunu ifade etti. Başkan ŞENOL 108. Yıllık derneği ayrıca gazi, şehit ve askeri kökenli bir derneği temsil etmenin onurunu yaşadığını söylerken, bizle yönetim olarak, Gazi, Şehit Ailesinin yasal haklarını savunmak, gaziliğin ve şehitlerimizin onurunu korumak, aynı acıları yaşamış kişiler arasında birlik ve beraberliği sağlamak, sosyal hayata uyumlarında yardımcı olmak gibi görevlerini gönüllü olarak yaptıklarını ifade etti. Dernek Başkanı ŞENOL, Bursa Merkez Komutanı Topçu Albay Memduh YILMAZ’ a şahsı, Gazi ve Şehit aileleri adına görevinde başarılar diledi.

Bursa Merkez Komutanı, Topçu Albay Memduh YILMAZ sizleri ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Sizlerin bu ziyaretiniz, bizim için çok özel bir anlam taşıyor. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak, ülkemizin en kıymetli insanları olan gazilerimizin, şehitlerimizin dul ve yetimlerinin haklarını koruma ve destekleme görevini üstlenmiş bir kurum olarak, sizlerle işbirliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü kazanmak için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin ailelerine ve savaş meydanlarında vatanımızı savunurken yaralanan gazilerimize sahip çıkmak, bir millet olarak en temel sorumluluklarımızdan biridir. Sizlerin bu anlamlı derneği, bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için çaba sarf ediyor ve bu çaba takdire şayan bir özveriyle sürdürüyorsunuz. Bizler, sizlerin bu özverili çalışmalarını büyük bir saygıyla karşılıyor ve destekliyoruz. Gazilerimizin ve şehitlerimizin ailelerinin, devletimiz ve milletimiz tarafından asla unutulmayacağını, her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz dedi.

Bursa Merkez Komutanı, Topçu Albay Memduh YILMAZ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Paylaş