GAZİLER GELENEKSEL YEMEKTE BULUŞTU

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğünde geleneksel olarak 11. düzenlenen 19 Eylül gaziler günü programında gaziler bir araya geldi. Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut AKYAZI, Yol İş Sendika Başkanı Muharrem YILDIZ’ ın destekleri ile düzenlenen akşam yemeğinde gaziler bir araya geldiler. 19 Eylül gaziler günü programına Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut AKYAZI, Müdür yardımcıları, Yol İş Sendika Başkanı Muharrem YILDIZ, Sendika Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve gaziler katılım sağladılar.

Bölge Müdürü Umut AKYAZI’ nın gazilere teşekkür konuşmasında, Bugün burada, 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutlamak, kahraman siz gazilerimizi anmak için bir araya geldik. Bu özel günde sizleri en içten duygularımla selamlıyorum. Sizler milletimizin özgürlüğü için canlarını, uzuvlarını feda eden, ülkemizin güvenliği ve huzuru için büyük mücadeleler veren kişilersiniz. Türk milleti olarak tarih boyunca pek çok zorlu sınavdan geçtik, ancak bu sınavları gazilerimizin cesareti, fedakârlığı ve vatan sevgisi sayesinde aştık. 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla vatan uğruna canını hiçe sayan aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle anıyor ve hayatta kalan siz gazilerimize ise sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Bu özel günde bir araya gelerek gazilerimizi ve onların aziz hatıralarını anmak, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirmek için güzel bir fırsattır. Siz kahraman gazilerimizin gaziler gününü kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi, ahrete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anarız dedi.

Yol İş Sendika Başkanı Muharrem YILDIZ geleneksel olarak 11. düzenledikleri 19 Eylül gaziler günü programının her yıl kurumlarında çalışan gazilerin, gazi yakınlarını ve şehit ailelerini de katılımı ile devam edeceğini belirtti. Yol İş Sendika Başkanı Muharrem YILDIZ başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK silah arkadaşları tüm şehitlerimizi, ahrete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anar hayatta olan gazilerimize sağlıklı ömürler dileyip, Gazilerin gaziler gününü kutladı.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL bugün burada, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü olarak, gazilerimize ve onların ailelerine yönelik düzenlediğiniz bu anlamlı yemek organizasyonu için müteşekkiriz. Gaziler gününde böyle bir etkinlikle kutlamak, gazi ve şehitlerimize olan saygımızı ve minnettarlığımızı ifade etmek açısından son derece önemlidir. Ülkemiz için büyük fedakârlıklar yapmış olan gazilerimiz, milletimizin güvenliği ve huzuru için mücadele etmiş, çoğu zaman hayatlarını tehlikeye atmış kahraman insanlardır. Onların bu özverili hizmetleri, bizim için çok değerlidir. Onlar sayesinde ülkemiz güvende ve özgür bir şekilde yaşamını sürdürebilmektedir. Bu özel günde, gazilerimize verdiğiniz değeri ve onlara olan saygınızı bir kez daha yanlarında olarak hissettirdiniz. Sizlerin öncülüğünde düzenlenen bu yemek organizasyonu, gazilerimize gösterdiğiniz sevgi ve saygının bir ifadesi olarak kabul edilmelidir. Onların yanlarında olduğunuzu göstermek, moral ve motivasyonlarını artırıcı bir etken olacaktır. Ayrıca, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü ve Yol İş Sendika Başkanı olarak, bu organizasyonun gerçekleştirilmesine destek veren Sayın Umut AKYAZI ve Sayın Muharrem YILDIZ' a da teşekkür ederim dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, bu güzel organizasyonda bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve tüm kader arkadaşlarının gaziler gününü kutladı.

Paylaş